Ervaringen van cliënten

Trea Derks:

Voor de derde keer in mijn leven voel ik me niet gezond, niet actief, snel moe en ik word zwaarder en zwaarder.
Ik realiseerde me dat het zo niet langer kon. ‘Wat kan ik doen om af te vallen en vervolgens de maanden erna niet alles weer erbij te eten?’.
Via een collega maakte ik kennis met 3Care.
Na mijn eerste ontmoeting met mijn coach Floor, wist ik dat dit het geschikte programma voor mij was; lekker eten, gezond eten, mijn gezin kan meedoen EN ook nog afvallen………
Ik ben inmiddels 7 maanden bezig………..ik heb veel meer energie, ik geniet van mijn eten, mijn gezin wacht iedere dag vol spanning af wat moeders nu weer klaar maakt, we hebben weer een gezellige avondmaaltijd , voel me veel gezonder en nog 27 kilo lichter ook!!!
Natuurlijk heb ik deze resultaten vooral zelf voor elkaar gekregen, maar zonder Floor was het me echt niet op deze manier gelukt:  altijd het positieve inzien ( ook al vielen voor mij de resultaten tegen) opbeurend, stimulerend, maar vooral mij zelf laten ervaren op welke manier het voor mij duurzaam was.
In de derde maand had ik mezelf getrakteerd op een stuk taart. Ik kom bij de afspraak aan en biecht dit op. In plaats van op mijn kop krijgen zegt Floor: “En heb je ervan genoten?’ Dit was natuurlijk niet het antwoord wat ik had verwacht. Uiteindelijk ben ik zelf verantwoordelijk.
Ik kan iedereen aanraden om aan de slag te gaan met het 3Care programma.
Wie wil er nu niet genieten van zijn eten, zich actief voelen, vrolijker zijn en mooi slank door het leven gaan…………

Marlou Wouters:

“Ik kwam binnen bij Floor met darmklachten, vermoeidheid en verschillende allergieën. Met wat aanpassingen aan mijn voedingspatroon en producten voor een sneller darmherstel ben ik van start gegaan. En kijk waar ik nu sta! Ik ben door het aangepaste voedingspatroon meer gaan leren luisteren naar mijn lichaam waardoor ik nu zo ver ben dat ik precies weet, wat wel en niet kan om mijn darmgezondheid optimaal te houden. De manier hoe Floor me heeft begeleidt hierin was top!

Floor laat zien door handvatten te geven wat je met voeding kunt bereiken! Nogmaals bedankt voor al je fijne gesprekken, goede tips en de aanpassing van mijn voedingspatroon waardoor ik van mijn klachten af ben.

Liefs Marlou”

Christine Schouten:

“Al jaren heb ik last van eczeem en ben ik continue verkouden. Na alle middeltjes vond ik het hoog tijd om naar mijn eetpatroon te gaan kijken en Floor was de aangewezen persoon hiervoor. Met de duidelijke uitleg en ondersteuning van Floor en het aanpassen van wat ik eet voel ik me nu al een stuk fitter, ik slaap beter en ben ook nog eens flink wat kilo’s afgevallen. De vliegende start met een startpakket aan producten uit Floor haar “mini-supermarkt” heb ik als heel fijn ervaren, zo hoef je stad en land niet af te zoeken. We zijn nog bezig om mijn lichaam te versterken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we er gaan komen. Ik vermoed dat dit een blijvende verandering is in wat ik dagelijks eet en daar ben ik heel blij mee. Groetjes Christine”

Janneke L.:

“Floor is ontzettend lief en toegewijd! Haar advies en begeleiding heeft er voor gezorgd dat mijn darmen flink wat rust hebben gekregen om te herstellen. Mijn huid is er ook erg van opgeknapt en ik voel me veel energieker!”

Marjon Toonen Dekkers-Pijfers:

“Na meer dan een jaar last van mijn buik te hebben vaak bij de dokter geweest en niets hielp.. Tot ik bij Floor van SanaVita terecht kwam.. Wat een top vrouw is het.. Ik ben van mijn buikpijn af.. Door haar programma ben ik een ander persoon geworden.. Ik zit lekker in mijn vel
Ik raad iedereen haar aan..
Lieve Floor dank je wel voor je goede hulp en programma.”
Liefs Marjon


S. stuurde in november een kaart met de volgende tekst:

“Hoi Floor, HEEL ERG BEDANKT voor jouw hulp en adviezen bij mijn nieuwe mediterrane levensstijl! Jij hebt mij echt bewust gemaakt hoe belangrijk gezonde en afwisselende voeding mèt voldoende beweging voor mijn lichaam is!
Klachten heb ik bijna nooit gehad, maar de laatste weken/maanden merk ik toch duidelijk dat ik me nog beter en fitter voel en ook weer met een tevreden glimlach naar mezelf in de spiegel mag kijken 🙂
De afgelopen 4 maanden ben ik 10 kg afgevallen en hoop dit gewicht ook de komende (snoep)maanden te behouden! :-)”
Liefs xxx

Ellen van Rijn:

“Al een aantal jaren last van Prikkelbare Darm Syndroom. ‘Leer er maar mee leven’ zegt de dokter dan. Uiteindelijk de stap genomen om naar SanaVita te gaan en dat heeft me echt geholpen. Na dag 1 al geen klachten meer! De recepten zijn heel makkelijk en je hoeft zeker geen honger te lijden. Ik voel me weer fit en heb geen last meer van een opgeblazen buik, voorheen had ik dit dagelijks.
Daarnaast is Floor zeer deskundig en toegankelijk. Goede, zorgzame begeleiding en je voelt je er gelijk thuis. Dankjewel Floor!”